Medlemskap

Alla kvinnor som lever med hiv i Sverige är välkomna att bli medlemmar i KCS. Medlemmar i KCS får utskick via post eller e-post med information och inbjudningar till medlemsträffar samt aktiviteter som KCS gör i samverkan med andra organisationer. Alla medlemmar i KCS har rösträtt på årsmötet.

Medlemskap är gratis, och du kan bli medlem direkt via detta formulär eller genom att kontakta oss på mail eller telefon.

Genom att bli medlem i KCS samtycker du till att vi sparar dina uppgifter (namn, kontaktuppgifter, födelseår). Dessa uppgifter sparas så länge du är medlem, eller tills du återkallar ditt samtycke. Alla medlemmar i KCS registreras i det digitala föreningssystemet MyClub. Systematiseringen av medlemsregistret ger en ökad grad av säkerhet och sekretess för alla medlemmar i enlighet med EU-direktivet GDPR. KCS delar inte medlemmars uppgifter med någon annan.

Våra kontaktuppgifter

Kontakta oss gärna på mail eller telefon:
info@kcs.nu
073-056 35 15

Vi har inte ett eget kansli, men har vår kontorsplats på Östermalm i Stockholm, i samma lokal som Posithiva Gruppen (PG). Vår postadress är:

KvinnoCirkeln Sverige (KCS)
c/o Posithiva Gruppen
Östermalmsgatan 5
114 24 Stockholm

KvinnoCirkeln Sverige finns även på Facebook.