Medlemskap

Alla kvinnor som lever med hiv i Sverige är välkomna att bli medlemmar i KCS. Medlemmar i KCS får utskick via post eller e-post med information och inbjudningar till medlemsträffar samt aktiviteter som KCS gör i samverkan med andra organisationer. Alla medlemmar i KCS har rösträtt på årsmötet.

Medlemskap är gratis, och du kan bli medlem direkt via detta formulär eller genom att kontakta oss på mail eller telefon.

Genom att bli medlem i KCS samtycker du till att vi sparar dina uppgifter (namn, kontaktuppgifter, födelseår). Dessa uppgifter sparas så länge du är medlem, eller tills du återkallar ditt samtycke. Alla medlemmar i KCS registreras i det digitala föreningssystemet MyClub. Systematiseringen av medlemsregistret ger en ökad grad av säkerhet och sekretess för alla medlemmar i enlighet med EU-direktivet GDPR. KCS delar inte medlemmars uppgifter med någon annan.

Våra kontaktuppgifter

Kontakta oss gärna på mail eller telefon:
info@kcs.nu
073-056 35 15

Vi har inte ett eget kansli, men har vår kontorsplats på Östermalm i Stockholm, i samma lokal som Posithiva Gruppen (PG). Vår postadress är:

KvinnoCirkeln Sverige (KCS)
c/o Posithiva Gruppen
Östermalmsgatan 5
114 24 Stockholm

KvinnoCirkeln Sverige finns även på Facebook.

Stödsamtal

Är du en kvinna som lever med hiv som behöver någon att prata med? 

Du är alltid välkommen att kontakta KCS via mail eller telefon. I tillägg finns Posithiva Gruppens individuella stödverksamhet Heart-2-Heart för personer som lever med hiv. Dit kan du till exempel ringa om du just fått veta att du har hiv, eller om du har haft det en tid. Alla som svarar i telefon på Heart-2-Heart lever själva med hiv.