Kvinnocirkeln Sverige (KCS) önskar välkommen till medlemsträff för kvinnor som lever med hiv.

Plats: Skärgårdshotellet i Nynäshamn

Medverkan är kostnadsfri och inkluderar del i dubbelrum, middag (fredag och lördag), lunch (lördag) och frukost (lördag och söndag. Lördag förmiddag anordnas ett mindfulness-pass samt en workshop med beteendevetare, CRAFT-terapeut och ”livscoach” Carina Bång. Mer information om tider med mera fås efter anmälan.

Vi åker tillsammans till Nynäshamn från T-centralen i Stockholm. För deltagare som bor utanför Stockholms län kan KCS bekosta resor till och från Stockholm. Uppge då att du behöver resa i samband med din anmälan. 

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Sista anmälningsdag är den 10 maj. Del i dubbelrum ingår, uppge om du vill dela rum med någon specifik person. Uppge även om du behöver enkelrum av hälsoskäl eller liknande. Anmälan är bindande. Om du avbokar senare än två veckor innan träffen eller inte dyker upp utan giltigt skäl, måste du betala den reella kostnaden för din del av bokningen. Barn får inte följa med på träffen.

Vid allmänna frågor om träffen, kontakta info@kcs.nu eller 073 056 35 15. Personer som behöver resa från annan ort än Stockholm kommer kontaktas av anställda vid Posithiva Gruppens kansli på början av maj, och frågor kring resebokning kan riktas till anmalan@posithivagruppen.se.

Varmt välkommen!