MEDLEMSTRÄFF 26-28 MAJ 2023

Kvinnocirkeln Sverige (KCS) önskar välkommen till medlemsträff för kvinnor som lever med hiv.

Plats: Skärgårdshotellet i Nynäshamn

Medverkan är kostnadsfri och inkluderar del i dubbelrum, middag (fredag och lördag), lunch (lördag) och frukost (lördag och söndag. Lördag förmiddag anordnas ett mindfulness-pass samt en workshop med beteendevetare, CRAFT-terapeut och ”livscoach” Carina Bång. Mer information om tider med mera fås efter anmälan.

Vi åker tillsammans till Nynäshamn från T-centralen i Stockholm. För deltagare som bor utanför Stockholms län kan KCS bekosta resor till och från Stockholm. Uppge då att du behöver resa i samband med din anmälan. 

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Sista anmälningsdag är den 10 maj. Del i dubbelrum ingår, uppge om du vill dela rum med någon specifik person. Uppge även om du behöver enkelrum av hälsoskäl eller liknande. Anmälan är bindande. Om du avbokar senare än två veckor innan träffen eller inte dyker upp utan giltigt skäl, måste du betala den reella kostnaden för din del av bokningen. Barn får inte följa med på träffen.

Vid allmänna frågor om träffen, kontakta info@kcs.nu eller 073 056 35 15. Personer som behöver resa från annan ort än Stockholm kommer kontaktas av anställda vid Posithiva Gruppens kansli på början av maj, och frågor kring resebokning kan riktas till anmalan@posithivagruppen.se.

Varmt välkommen!

Årsmöte och medlemsträff

Årsmöte och medlemsträff 24–26 februari 2023

Kvinnocirkeln Sverige (KCS) önskar välkommen till årsmöteshelg den 24–26 februari.

Själva årsmötet äger rum på lördagen den 25 februari klockan 13:00–15:00.

Plats: Quality Hotel Park, Södertälje.

Medverkan är kostnadsfri och inkluderar del i dubbelrum, middag (fredag och lördag), lunch (lördag) och frukost (lördag och söndag).
Lördag förmiddag anordnas en workshop med socionom och sexolog Suzann Larsdotter.

Från Stockholm kan man ta sig till hotellet med pendeltåg. För deltagare som bor utanför Stockholms län kan KCS bekosta resor till och från Stockholm. Uppge då att du behöver resa i samband med din anmälan.

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Sista anmälningsdag är den 12 februari. Anmälan är bindande. Om du endast vill medverka på årsmötet (kl. 13:00–15:00 på lördagen), och inte behöver hjälp med bokning av resor, kan du anmäla dig fram till den 22 februari. Barn får inte följa med på träffen.

Vid frågor kontakta info@kcs.nu eller 073 056 35 15. Varmt välkommen!

Årsmöteshandlingar:

Verksamhetsberättelse 2022

Stadgar inklusive dagordning

Förenklat årsbokslut

Revisionsberättelse

Medlemsresa 16–18 december 2022

Välkommen att följa med på ett par avkopplande dagar på Körunda hotell söder om Stockholm. Möt andra kvinnor som lever med hiv, prova på “Biodanza” och ta del av en föreläsning om kost.

Helgen är kostnadsfri och inkluderar transport mellan T-centralen (Stockholm) och Körunda Hotell, del i dubbelrum, julbord fredag, middag lördag samt frukost och lunch lördag och söndag. För dig som bor utanför Stockholms län kan även resor till och från Stockholm bekostas. Anmälan sker via online-formulär.

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Antalet platser är begränsat och anmälan är bindande.
Mer information fås vid anmälan. Vid frågor kontakta info@kcs.nu.

Varmt välkommen!

Info om ny styrelse och inbjudan till medlemsträff

Vid årsmötet 26 februari valdes en ny styrelse och även ny ordförande för KCS. Styrelsen består numera av Merja (ordförande), Monica P (vice ordförande), Marcela (kassör), Bente (ordinarie ledamot), Jemila (ordinarie ledamot), Åsa M (ersättare) och Annelie T (ersättare).

Den 18–20 mars hade den nya styrelsen en planeringshelg där vi bland annat fick utbildning i styrelsearbete samt planerade årets aktiviteter utifrån organisationens ansökan till Folkhälsomyndigheten.

Två medlemsaktiviteter har inplanerats: en kryssning till Helsingfors 3–5 juni och en flerdagsaktivitet i oktober. Se inbjudan för kryssningen i juni här, och anmäl dig via denna länk. Antalet platser är begränsat och anmälan stänger senast den 22 maj.